Werkwijze

Een trouwfilm die jullie liefdesverhaal vertelt tot in de kleinste details. Een bruiloft is uniek en dit is altijd maatwerk. Het vastleggen van de bruiloft moet op een manier die speciaal voor jullie is gemaakt. 

Mijn aanpak is niet standaard. Geforceerde poses? Ingestudeerde teksten? Niet als ik er ben. Ik leg jullie bruiloft vast vanuit het hart. Niks wordt aangekondigd. Alles is puur en authentiek. Omdat ik een complete herinnering aan jullie mooiste dag wil geven. Geen half werk.

Investering vanaf €2300,-

Alles is mogelijk. Hieronder leg ik uit wat je kan verwachten.

De waarde van een trouwfilm.

Het is een tastbare herinnering voor dierbaren die niet aanwezig konden zijn, een bron van vreugde bij vieringen, en een tijdloos stukje geschiedenis voor toekomstige generaties.

Terwijl de herinnering vervlakt, groeit de waarde van jullie trouwfilm. Jullie dag hoeft nooit te eindigen.

De kennismaking.

Het belangrijkste is dat ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum(s). Je kunt me bellen, mailen of het contactformulier invullen om mij te informeren over jullie wensen. Op het moment dat dit allemaal een GO is plannen we een kennismaking.

De liefde moet, net zoals bij jullie, van 2 kanten komen. Dus als we een match zijn en de offerte akkoord is, kan de trouwdatum gereserveerd worden. Dit gebeurd middels een ‘aanbetaling’. Vanaf dat moment ben ik jullie persoonlijke trouwvideograaf!

Onopvallend aanwezig.

Door de juiste camera’s en geluidsapparatuur te gebruiken kan ik ervoor zorgen dat niemand hinder zal ondervinden tijdens de opnames. Ik ga mee met jullie flow, ik pas me volledig aan. Je zult niet doorhebben dat ik er ben. Ja, soms. Als de taart wordt aangesneden.

Altijd inclusief.

Trouwfilm – korte en lange versie
Standaard een korte (ca. 1.5 min.) en lange (ca. 5 min.) versie aan. Mochten jullie dit anders wensen is daarin alles mogelijk.

Colour grading
Dit is onder andere de kleurcorrectie. Misschien wel het meest intensieve onderdeel. Alles moet kloppen, contrast, kleur, beleving. 

Advies en tijd.
Jullie verdienen de beste service en ik ben ten alle tijden bereikbaar. Er wordt altijd advies gegeven en meegedacht om jullie perfecte plaatje werkelijkheid te laten worden.

Al vanaf €2300,- hebben jullie een onvergetelijke trouwfilm.

Extra diensten.

Pre Wedding / Surprise video

Een unieke uitnodiging voor familie en vrienden? Vertel het in een video. De manier waarop, dat is jullie invulling. Een verrassingsvideo wordt ook vooraf gefilmd en wordt op een gepland moment aan de gasten getoond. In zo’n video kan je bijvoorbeeld in beeld brengen hoe jullie elkaar ontmoet hebben en hoe jullie tot de bruiloft zijn gekomen. 

Drone.

Geeft jullie trouw locatie de mogelijkheid om met de drone te filmen? Doen! Een drone maakt de video nog dynamischer. In vogelvlucht zie je de locatie en proef je de sfeer.

Ik ben gecertificeerd en heb een licentie om de Drone te mogen besturen. Geïnteresseerd? Meldt het in het contact formulier.

Trouwen in het buitenland.

Trouwen jullie met de voeten in het zand, op een betoverend eiland? Of tussen de bergen in Noorwegen? Ik reis graag met jullie mee, ook als dit een meerdaagse bruiloft is. Meldt het in het contactformulier voor alle informatie.

De ceremonie.

You may kiss the brideDe iconische woorden aan het eind van de trouwceremonie. Vanzelfsprekend zullen alle hoogtepunten van de ceremonie worden vastgelegd. Onder andere het bovenstaande moment, het aanreiken van de trouwringen, het tekenen van de huwelijksakte, het JA woord etc. Maar, jullie trouwceremonie is meer dan alleen deze hoogtepunten, onder andere speeches en trouwgeloftes mogen zeker niet ontbreken. Het is dan ook zeker aan te raden om de gehele ceremonie vast te leggen. Dit wordt met meerdere camera’s gedaan vanuit verschillende hoeken. Natuurlijk mag de camera in de hand niet ontbreken.  Als het nodig is wordt de spreker voorzien van een dasspeld microfoon. Deze is nauwelijks zichtbaar en heeft een zendertje.

Same day edit.

Zijn er gasten of familieleden die alleen de avond kunnen bijwonen? Door middel van een same day edit kunnen de avond gasten alsnog genieten van jullie ceremonie. Buiten dat, jullie kunnen de volgende ochtend samen alvast genieten van de korte impressie van jullie bruiloft.

De beelden die tijdens het aankleden, de fotoshoot en ceremonie zijn opgenomen worden direct gemonteerd. Dit duurt ongeveer 2 à 3 uur, in dit geval is het nodig om een tweede cameraman erbij de hebben. Ook dit kunnen jullie vermelden in het contact formulier.