Over Pieter

Pieter van Rooij
Eigenaar – Videograaf – Creatief Editor
Zwakke plek: Chocolade

Geboren en opgegroeid in Eindhoven. Naar eigen zeggen, de leukste stad van Nederland.

Puur karakter, gevoelig voor liefde. Professioneel en doelgericht. Altijd opzoek naar verbetering en perfectie, noem me gerust een vakidioot. 

Van kleins af aan al gepassioneerd door foto- en videografie. Het was toen al noodzakelijk om alles wat we deden, hoe dan ook, vast te leggen. Dat resulteerde regelmatig in kapotte camera’s van mijn vader. Videografie had wel een streepje voor. Hierbij zie je niet alleen de emotie, je voelt ze ook. Toen ik de video van de bruiloft van mijn ouders zag was het duidelijk. Dit is wat ik ga doen. 

De opleiding Audiovisuele Productie en Vormgeving heb ik dan ook met succes afgerond. Ik heb er niet lang over hoeven na denken om mij te specialiseren in het huwelijk (het filmen dan).

Dat ik de juiste keuze heb gemaakt is wel duidelijk. Met meer dan 12 jaar expertise en een artistiek oog voor detail leg ik met liefde jullie verhaal vast.

Hopelijk binnenkort jullie trouw videograaf!

IFQ Weddings

Jullie bruiloft, mijn prioriteit. Ik streef naar exclusiviteit in elke opname, werk in kleine teams van maximaal 2 personen. Hierdoor ben ik zelf regisserend. Met gebruik van high-quality apparatuur, waaronder 4K-filmtechnologie, behoudt jullie trouwvideo de komende 30 jaar dezelfde hoge kwaliteit, zelfs bij herhaaldelijke weergave. Wat mij werkelijk onderscheidt, is de persoonlijke aandacht die ik aan elk bruidspaar schenk. Ik lever geen standaard video, ik vertaal jullie verhaal. Het klinkt gek maar ik kom heel dichtbij, zonder dat je het doorhebt. Een goede klik essentieel. Jullie comfort en vertrouwen is de basis van een perfecte trouwfilm.

Graag nodig ik jullie uit in mijn prachtige kantoor in het centrum van Eindhoven, waar we de tijd nemen om jullie wensen te bespreken en bekijken hoe jullie liefdesverhaal in een onvergetelijke film kan worden vastgelegd.

Jullie bepalen. Ik buig ten alle tijden met jullie mee.

Een lach op het gezicht. Dan pas is het doel bereikt.